Hoe kritisch ik ben op mijn eigen website

Als je een bedrijf hebt hoort daar een website bij. Dat is ook een van de eerste dingen die ik geregeld had toen ik voor mezelf begon. Ik ben nu ruim een half jaar bezig en ik geloof dat ik daar al meer dan 5 keer wijzigingen in heb aangebracht. De afgelopen maand ben ik er zelfs iedere week wel een dag mee zoet geweest. Met behulp van een content coach heb ik nog eens goed naar de bla bla gekeken en inderdaad een hoop daarvan verwijderd.. Ik heb een workshop gevolgd van de RABOBANK (“meer resultaten met je website”) en weet nu hoe Google Analytics werkt. En recent heb ik samen met een deskundig iemand mijn blogpagina onder handen genomen. Zij leerde me ook WordPress beter te gebruiken. (Door de handelingen die ze deed op te nemen met haar telefoon en aan me te appen) Goed voorbeeld doet goed volgen!

En nu stop ik er even mee. Ik ben tevreden. Voorlopig! De basis is goed en vertelt wat ik doe, waarom ik dat doe en voor wie ik dat doe. Maar mezelf kennende weet ik dat ik over een tijdje weer ga zitten en nog een beetje ga finetunen. Het spreekwoord zegt: “goed is goed genoeg” maar ik zeg “het kan altijd een klein beetje beter”. Als coach heb ik namelijk het credo dat ontwikkeling een constante is. Ook voor mijn website.

Luister jij al naar je hart? Naar je diepste verlangen? Als je dit wilt leren; lees dan meer van Oscar of neem vrijblijvend contact op voor een coachgesprek. Want leven vanuit je hart maakt dat je elke dag bewust kiest voor de dingen die je wel of juist niet doet.