Over mij

over mij

Mijn achtergrond

Autonomie en passie (werken vanuit je hart) zijn voor mij twee belangrijke waarden. “Hart – grondig” staat voor hoe ik werk; letterlijk handelen uit de grond van je hart, maar ook grondig aanpakken en vooral doen.

Ik ben ervaringsdeskundig als het gaat om reflecteren en luisteren naar je hart. Mijn kwaliteiten zijn dat ik nieuwsgierig en creatief ben. Doorvragen tot het probleem achter het probleem duidelijk wordt en onbesproken gedragspatronen op tafel komen vind ik essentieel. Mezelf kwetsbaar opstellen maakt dat het contact makkelijker gaat. Daarnaast ben ik direct, maar respectvol.

Ik wil mensen begeleiden bij de ontdekking wie ze zijn en waar ze voor staan. Dat doe ik  door ze te raken. Daardoor gaat hun hart sneller kloppen en krijgen ze bevlogenheid om zich verder te ontwikkelen.

OVER MIJ

Bijna tien jaar ben ik horecaondernemer geweest. Na een omscholing (HBO orthopedagogiek) ben ik gaan werken in de jeugdzorg voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. In eerste instantie in behandelgroepen met de jongeren en na zes jaar heb ik de overstap gemaakt naar HR als Opleidingsadviseur.

Omdat het mijn overtuiging is dat je nooit bent uitgeleerd, heb ik in 2015 mijn post HBO HRD adviseur gehaald. Daarna (2017/18) heb ik de opleiding Professioneel Coaching en Leiderschap bij Coachcenter Den Haag gevolgd. Begin 2018 heb ik de training Coachen met Voice Dialogue gedaan bij Judith Budde en Karin Brugman. En bij Coachcenter Den Haag trainingen systemisch werken en teamcoaching. In 2023 rondde ik de 3-jarige opleiding professionele communicatie bij Phoenix opleidingen af.