Waarom ik me heb aangesloten bij SAM

Ik ben coach geworden omdat het mijn passie is om mensen te raken en uit te dagen om te doen wat ze echt willen en waar ze echt blij van worden. Ik wil mensen helpen keuzes te maken vanuit hun hart.

Voor veel mensen is de stap naar een coach een grote.

Je kent het vast wel: het knagende gevoel dat het leven beter kan. Het gevoel dat je net niet zo gelukkig bent als je eigenlijk wilt zijn. Stiekem zou je daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Maar……………. En dan komen ze, de redenen om het niet te doen:

  • Ik heb geen tijd
  • Straks vinden ze me raar
  • Ik weet niet wie me kan helpen
  • Het is niet zo erg
  • Straks gaat het veel te diep en dat wil ik niet
  • Ik heb geen zin in een heel traject
  • Hulp zoeken is duur
  • Enzovoort, je kunt er vast zelf nog wel een paar bedenken.

Ik geloof dat ieder mens de behoefte heeft om gelukkig te zijn en ik geloof dat het nodig is om coaching toegankelijker en laagdrempelig te maken om dat te bereiken.

Sinds mei van dit jaar ben ik daarom één van de professionals die zich heeft aangesloten bij SAM.  https://www.samapp.nl/

SAM is een app en biedt een persoonlijk en toegankelijk platform dat jou in staat stelt jezelf stap voor stap persoonlijk te ontwikkelen, met of zonder begeleiding. SAM is voor de app-gebruikers eenvoudig te gebruiken, persoonlijk en laagdrempelig, omdat je op elk gewenst moment, op elke plek, in je eigen tijd en tempo met de aangeboden informatie aan de slag kunt.

Ik geloof zeer in de eigen kracht van mensen.

Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op jouw gevoel van welzijn. Met behulp van therapie/coaching kan je oude patronen doorbreken en nieuwe vaardigheden aanleren. In de SAM app kun je dat zelf doen door concrete oefeningen te doen zoals: hoe buig je negatieve emoties om tot iets positiefs, hoe ga je om met perfectionisme, hoe stop je met emotie-eten, hoe vind je je passie? SAM geeft een uniek inzicht in belangrijke levensthema’s (persoonlijke groei, gezondheid, relatie, familie & vrienden, financiën en werk/carrière), wat er voor zorgt dat je direct weet waar winst te behalen valt om weer in evenwicht te komen.

De content op de app is van de allerhoogste kwaliteit, want het is gemaakt door experts, professionele coaches en therapeuten die met 1 klik tevens het vangnet zijn mocht je meer persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Je kunt de app gratis downloaden in de App store of in Google playstore.

Luister jij al naar je hart? Naar je diepste verlangen? Als je dit wilt leren; lees dan meer van Oscar of neem vrijblijvend contact op voor een coachgesprek. Want leven vanuit je hart maakt dat je elke dag bewust kiest voor de dingen die je wel of juist niet doet.