Wat ik leerde van het BEL meisje

16 maanden ben ik nu zelfstandig. Als ondernemer moet je continu op zoek naar werk wil je nog wat brood op de plank hebben. En precies dat vind ik een van de uitdagendste aspecten van het zelfstandig zijn. Gewoon maar even bellen naar bedrijven die ik graag als klant zou willen hebben vond ik rete- eng. Mijn credo “niet denken maar doen” is bij het koud bellen namelijk niet op mezelf van toepassing. NO way, al mijn thema’s komen dan uitvergroot naar voren. Bangepoepert die ik ben. Stel je voor dat ik wordt afgewezen. Brrrr, nee hoor.

Totdat ik Claudia Bouwens, het BELmeisje ontmoette! Als een kleine wervelwind vol passie nam ze me mee in haar verhaal. Haar missie is zo tastbaar. Haar aanpak direct maar respectvol. Direct voelde ik: Wow, dit is echt! Geen show voor de bühne, geen prietpraat. Dit komt recht uit haar hart. En daar mee raakte ze mij. En ging de knop in mijn hoofd om. Ineens begreep ik: het gaat ook bij koud bellen gewoon om contact van mens naar mens. Bam. Met mijn neus op de feiten. Het zit allemaal in mijn eigen hoofd. Onnodig zwaar en moeilijk.

Claudia’s  formule is zo simpel dat ik eerst dacht:  huh? Hoe dan? Ze noemt het zelf een abc’tje.  Aandacht, Bedanken, Compliment geven.

Nadat ik haar dat had zien doen mocht ik het zelf oefenen. En wow, wat een kick als je daardoor een leuk gesprek met iemand hebt  die ook nog eens open staat voor een gesprek.

Ik heb de smaak te pakken gekregen. No more fear to call! Dank je wel Claudia.

Luister jij al naar je hart? Naar je diepste verlangen? Als je dit wilt leren; lees dan meer van Oscar of neem vrijblijvend contact op voor een coachgesprek. Want leven vanuit je hart maakt dat je elke dag bewust kiest voor de dingen die je wel of juist niet doet.